Horndals IF

Referat: Amsbergs SK - Horndals IF

Amsbergs SK - Horndals IF 3-2 (2-2)

Förlust mot Amsberg med 3-2 på fredagskvällen.

Första halvlek gör vi det riktigt bra och är det bättre laget. 1-0 gör dock Amsberg trots att vi har övertaget rent spelmässigt.
Ingen markering överhuvudtaget på den Amsbergsspelare som nickade in bollen.

1-1 kommer iallafall välförtjänt genom Linus Engberg påpassligt på retur efter att Peter Krantz träffat ribban på en frispark.

Matchens snyggaste mål och tillika 1-2 till oss gör Taher Saleh på en snygg dribblingsraid efter väggpass av Linus Engberg.

I tron att vi ska gå till halvtidsvila i ledning kvitterar Amsberg till 2-2 på halvlekens sista spark... 2 minuter övertid..., var nu domaren hittade den övertiden... Hur som helst där är vi inte heller på tårna. Billig frispark långt från mål som vår målvakt tyvärr tappar rakt ut, men inga av våra andra spelare var heller hungriga nog att vara först på returen...

Första halvan av andra halvlek ser vi handfallna ut. Inget snack och struktur överhuvudtaget. Kommer sent in i situationerna och ligger hela tiden steget efter. Drar också på oss frisparkar då vi inte riktigt hänger med.
3-2 till Amsberg blir ett faktum efter 60 minuters spel. Även där felbeslut på ett inlägg så retur kan nickas in av motståndarna.

Sista halvan av andra tar vi oss iallafall i kragen och är också nära att kunna få till en kvittering. Vi visar betydligt bättre inställning och snack men det vill sig inte riktigt i de avgörande lägena.

Första halvlek och sista delen av andra tar vi med oss. Får dock fortfarande jobba på att städa bort de onödiga målen bakåt.
Svackan i början av andra är under all kritik , vilket gör att ingen får på det hela godkänt!
Tråkigt att vi gjorde en sämre match mot ett lag som var sämre än de 2 lag vi tidigare vi mött i serien.